matematikata написа:Много преглеждания,а няма отговор.Защо?
MENKA написа:Е какво е тиалото?
monika_at написа:MENKA написа:Е какво е тиалото?
Какво значи думата тиало?
="MENKA"
Пише форум за математици,а не по балгарски език.![]()
![]()
Zarrie написа:По-глупаво изказване не съм чувал! Това, че не е форум по балгасрки език не значи, че трябва или може да пишеш просташки. Ако желаеш ще ти надпиша клавишите на клавиатурата с лейкопласт за да ти е по-удобно.
Много ми е чудно след като не умееш да пишеш грамотно как въобще си завършила средно образование, да не говорим за това как си била приета във ВУЗ?
Zarrie написа:Менке, с отличията и позициите си можеш да ме впечатлиш толкова колкото магьосник с монета извадена иззад от ухото ми. Имаш капацитет на фикус и наглост на невъзпитан хлапак.
MENKA написа:Завършила съм 2 ВУЗ-а с отличие при това.Сега по длъжност съм администратор дори и съм ръководител на 2 фирми с обществено-полезна дейност.
monika_at написа:Смях в залата. Забава е с тази МенкаПише се предвид, а не впредвид
MENKA написа:monika_at написа:Смях в залата. Забава е с тази МенкаПише се предвид, а не впредвид
Лъжеш се-впредвид,а не предвид.
MENKA написа:УНСС-счетоводство и финансов контрол.Среден успех от ВУЗ-5,88.
Колеж по пощи и телекомуникации-икономическа специалност-среден успех 5,68.
А тези ПУЦ-ове,както ги наричате,за държавата са много по-полезни от сухата математика,където тъкмим тук.
С НПО се обозначават неправителствените организации,но не съм имала впредвид под обществено-полезна дейност НПО,а дейност строителство на пътища и сгради.А по другите въпроси отговори ще получите само срещу възнаграждение,разбира се.
amsara написа:Тъкмо това щях да питам,math10. Защо Менка е забравила и третото си висше във ФМИ?![]()
Нашироко разказваше какво е научила там и от кого е имала честта да бъде обучавана.
MENKA написа:За Ваше съжаление тези ПУЦ-ове са от 17 години със статут на ВУЗ.Само че в колежите е друга степента на висше образование-специалист,бакалавър,професионален бакалавър.А в УНСС съм завършила МАГИСТЪР-това е бивш ПУЦ ВИИ "КАЛР МАРКС".А по другите въпроси не мога да дам отговор-първо съгласно Закона за адвокатурата и второ -те са солено-платени,безплатно отговори на тези въпроси не се раздават.Само да ми почукате на вратата на кабинета с тези въпроси,"кихате" поне 40 лв.
MENKA написа:За Ваше съжаление тези ПУЦ-ове са от 17 години със статут на ВУЗ.Само че в колежите е друга степента на висше образование-специалист,бакалавър,професионален бакалавър.А в УНСС съм завършила МАГИСТЪР-това е бивш ПУЦ ВИИ "КАЛР МАРКС".А по другите въпроси не мога да дам отговор-първо съгласно Закона за адвокатурата и второ -те са солено-платени,безплатно отговори на тези въпроси не се раздават.Само да ми почукате на вратата на кабинета с тези въпроси,"кихате" поне 40 лв.
Назад към Периметър, лице, обем
Регистрирани потребители: Google [Bot]