Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Мисля че съм открил нова формула за намиране обем на тяло

Мисля че съм открил нова формула за намиране обем на тяло

Мнениеот matematikata » 14 Мар 2015, 17:54

Здравейте,мисля че съм открил нова формула за намиране обем на едно тяло.Искам да попитам към кого мога да се обърна,за да ми бъде признат труда?
matematikata
Нов

Рейтинг: 11

Re: Мисля че съм открил нова формула за намиране обем на тял

Мнениеот matematikata » 15 Мар 2015, 16:45

Много преглеждания,а няма отговор.Защо?
matematikata
Нов

Рейтинг: 11

Мнениеот monika_at » 15 Мар 2015, 17:34

matematikata написа:Много преглеждания,а няма отговор.Защо?

Вземи и си пусни доказателството във форума.
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 18:19

Е какво е тиалото?
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот monika_at » 15 Мар 2015, 18:33

MENKA написа:Е какво е тиалото?

Какво значи думата тиало?
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 18:44

monika_at написа:
MENKA написа:Е какво е тиалото?

Какво значи думата тиало?

Пише форум за математици,а не по балгарски език. :mrgreen: :D :|
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот Zarrie » 15 Мар 2015, 18:58

По-глупаво изказване не съм чувал! Това, че не е форум по балгасрки език не значи, че трябва или може да пишеш просташки. Ако желаеш ще ти надпиша клавишите на клавиатурата с лейкопласт за да ти е по-удобно. ;)
Много ми е чудно след като не умееш да пишеш грамотно как въобще си завършила средно образование, да не говорим за това как си била приета във ВУЗ?
Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде.
А. Айнщайн
Учат ни, че по-умният винаги отстъпва, а после се възмущаваме, че простотията се шири на длъж и на шир...
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Рейтинг: 271

Мнениеот monika_at » 15 Мар 2015, 19:04

="MENKA"
Пише форум за математици,а не по балгарски език. :mrgreen: :D :|

Нито си едното, нито другото.

1) Не си математик, който мисли красиви разсъждения, а си като папагал, който бълва наизустени формули.

2) Ние живеем в България и пишем в този сайт на български език.
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 19:08

Zarrie написа:По-глупаво изказване не съм чувал! Това, че не е форум по балгасрки език не значи, че трябва или може да пишеш просташки. Ако желаеш ще ти надпиша клавишите на клавиатурата с лейкопласт за да ти е по-удобно. ;)
Много ми е чудно след като не умееш да пишеш грамотно как въобще си завършила средно образование, да не говорим за това как си била приета във ВУЗ?

Завършила съм 2 ВУЗ-а с отличие при това.Сега по длъжност съм администратор дори и съм ръководител на 2 фирми с обществено-полезна дейност.
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот Zarrie » 15 Мар 2015, 19:15

Менке, с отличията и позициите си можеш да ме впечатлиш толкова колкото магьосник с монета извадена иззад от ухото ми. Имаш капацитет на фикус и наглост на невъзпитан хлапак.
Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде.
А. Айнщайн
Учат ни, че по-умният винаги отстъпва, а после се възмущаваме, че простотията се шири на длъж и на шир...
Аватар
Zarrie
Математиката ми е страст

Рейтинг: 271

Мнениеот 0xdeadbeef » 15 Мар 2015, 19:38

Голям смях сте :lol:
о_О
0xdeadbeef
Фен на форума

Рейтинг: 27

Мнениеот inveidar » 15 Мар 2015, 19:47

Zarrie написа:Менке, с отличията и позициите си можеш да ме впечатлиш толкова колкото магьосник с монета извадена иззад от ухото ми. Имаш капацитет на фикус и наглост на невъзпитан хлапак.

Капацитетът и, определено, е маалко по-голям от този на фикус, а скромността и е най-силната страна в характера!!! :lol: :lol: :lol:
По-добре малко акъл, но навреме!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот math10.com » 15 Мар 2015, 20:37

MENKA написа:Завършила съм 2 ВУЗ-а с отличие при това.Сега по длъжност съм администратор дори и съм ръководител на 2 фирми с обществено-полезна дейност.

Поредното доказателство , колко безмислени са 90% от ВУЗ-овете в България.Като изключим Медицинска академия , СУ , УАСГ и ТУ , всичко останало са ПУЦ -ове.
И няколко специфични въпроса към МЕНКА.В какво се състои ръководенето на НПО по закона за обществено-полезна дейност?Заради счетоводните познания ли Ви назначиха за управител на НПО или случайно имате диплома за "Публична администрация" ?Какви са минималните осигурителни прагове , като управител на НПО?Каква е фактическата и юридическата разлика между търговско дружество и НПО?
Това последното е редно да го знаете ,за да може да се справите с ръководенето на поверените ви 2 дружества.
И най-важното:Защо се занимавате с безмислени неща , като решаване на задачи по математика в обществена полза , което да призная не Ви се отдава добре, вместо да обърнете по-сериозно внимание на поверените ви юридически лица?
math10.com
Математиката ми е страст

Рейтинг: 815

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 20:42

УНСС-счетоводство и финансов контрол.Среден успех от ВУЗ-5,88.
Колеж по пощи и телекомуникации-икономическа специалност-среден успех 5,68.
А тези ПУЦ-ове,както ги наричате,за държавата са много по-полезни от сухата математика,където тъкмим тук.
С НПО се обозначават неправителствените организации,но не съм имала впредвид под обществено-полезна дейност НПО,а дейност строителство на пътища и сгради.А по другите въпроси отговори ще получите само срещу възнаграждение,разбира се.
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот monika_at » 15 Мар 2015, 20:49

Смях в залата. Забава е с тази Менка :) Пише се предвид, а не впредвид ;)
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 20:58

monika_at написа:Смях в залата. Забава е с тази Менка :) Пише се предвид, а не впредвид ;)

Лъжеш се- и двете са верни.
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот monika_at » 15 Мар 2015, 21:02

MENKA написа:
monika_at написа:Смях в залата. Забава е с тази Менка :) Пише се предвид, а не впредвид ;)

Лъжеш се-впредвид,а не предвид.

Вярно си мега зле. Виж в чичко Гугъл. Лека нощ и смени в скоро време хапчетата :)

http://kaksepishe.com/tag/%D0%B2-%D0%BF ... %B8%D0%B4/
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 21:12

Не взимам лекарства,дори и за настинка.А ти като си толкова майстор по математика,защо днес не си решила задачата на седмицата? :lol:
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот math10.com » 15 Мар 2015, 21:26

MENKA написа:УНСС-счетоводство и финансов контрол.Среден успех от ВУЗ-5,88.
Колеж по пощи и телекомуникации-икономическа специалност-среден успех 5,68.
А тези ПУЦ-ове,както ги наричате,за държавата са много по-полезни от сухата математика,където тъкмим тук.
С НПО се обозначават неправителствените организации,но не съм имала впредвид под обществено-полезна дейност НПО,а дейност строителство на пътища и сгради.А по другите въпроси отговори ще получите само срещу възнаграждение,разбира се.

Даже се обидихте....Извинявам се.
От кога колежите са Висши учебни заведения?
Никога не съм казвал , че ПУЦ-овете не са полезни за държавата.Само споменах , че не е редно да се наричат ВУЗ-ове и да издават дипломи за Висше образование.От там трябва да се издава единствено сертификат за професионална квалификация.А по повод възнаграждението за останалите въпроси ще пропуснем поради простата причина , че колкото и странно да Ви звучи по тази материя зная доста повече от Вас.Въпросите бяха , за да проверим дали сте компетентна или отново е балон подобен на онзи с завършването Ви на ФМИ.
math10.com
Математиката ми е страст

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 21:36

За Ваше съжаление тези ПУЦ-ове са от 17 години със статут на ВУЗ.Само че в колежите е друга степента на висше образование-специалист,бакалавър,професионален бакалавър.А в УНСС съм завършила МАГИСТЪР-това е бивш ПУЦ ВИИ "КАЛР МАРКС".А по другите въпроси не мога да дам отговор-първо съгласно Закона за адвокатурата и второ -те са солено-платени,безплатно отговори на тези въпроси не се раздават.Само да ми почукате на вратата на кабинета с тези въпроси,"кихате" поне 40 лв.
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот amsara » 15 Мар 2015, 21:40

Тъкмо това щях да питам,math10. Защо Менка е забравила и третото си висше във ФМИ? :mrgreen:
Нашироко разказваше какво е научила там и от кого е имала честта да бъде обучавана. 8-)
Аватар
amsara
Математик

Рейтинг: 280

Мнениеот MENKA » 15 Мар 2015, 22:08

amsara написа:Тъкмо това щях да питам,math10. Защо Менка е забравила и третото си висше във ФМИ? :mrgreen:
Нашироко разказваше какво е научила там и от кого е имала честта да бъде обучавана. 8-)

Във ФМИ съм била "неофициално",за помощ по изпити.А при проф. Кучинов-на частни начала.
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот kmitov » 15 Мар 2015, 22:11

Изяжте Менка! Оня с тялото го забравихте! Да си яде ушите! Сигурно за своето си тяло е намислил човека формула!
Да е жив и здрав и с други формули да ни сподоби! Лека вечер! Напиняйте!
kmitov
Математиката ми е страст

Рейтинг: 382

Мнениеот math10.com » 15 Мар 2015, 22:31

MENKA написа:За Ваше съжаление тези ПУЦ-ове са от 17 години със статут на ВУЗ.Само че в колежите е друга степента на висше образование-специалист,бакалавър,професионален бакалавър.А в УНСС съм завършила МАГИСТЪР-това е бивш ПУЦ ВИИ "КАЛР МАРКС".А по другите въпроси не мога да дам отговор-първо съгласно Закона за адвокатурата и второ -те са солено-платени,безплатно отговори на тези въпроси не се раздават.Само да ми почукате на вратата на кабинета с тези въпроси,"кихате" поне 40 лв.

УАУ,
Вече и правни консултации давате :D .Това 4-тото Висше образование ли Ви е?Защото ако не е с взимането на кихнатите 40 лева нарушавате цитирания от Вас "Закон за адвокатурата" изпълнявайки професия без необходимата квалификация.
1-во: Има понятие "безплатна правна консултация"
2-ро: Правни консултации се дават , както от адвокати така и от юрист-консулти.
3-то: Мога да получа юридическа консултация съвсем безплатно по телефона и то от доста по скъпи адвокати.
4-то: Безплатни отговори на зададените от мен въпроси дават постоянно на семинари и сбирки свързани с организациите в обществена полза.

И за информация участвам в учредяването и управлявам на свободна практика НПО от 2008г.Въпреки че не ми вярвате в дадената тематика зная доста повече от Вас :D .
math10.com
Математиката ми е страст

Мнениеот monika_at » 16 Мар 2015, 20:11

MENKA написа:За Ваше съжаление тези ПУЦ-ове са от 17 години със статут на ВУЗ.Само че в колежите е друга степента на висше образование-специалист,бакалавър,професионален бакалавър.А в УНСС съм завършила МАГИСТЪР-това е бивш ПУЦ ВИИ "КАЛР МАРКС".А по другите въпроси не мога да дам отговор-първо съгласно Закона за адвокатурата и второ -те са солено-платени,безплатно отговори на тези въпроси не се раздават.Само да ми почукате на вратата на кабинета с тези въпроси,"кихате" поне 40 лв.

Като те знам как "кихаш" по математика, никога няма да те кихна по какъвто и да било въпрос. :twisted:
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Следваща

Назад към Периметър, лице, обем