Гост написа:А аз видях чудовищна безотговорност!Утре тази жена на която трябва да се напише домашното, защото по една или друга причина ѝ е трудно ще се изправи пред нашите деца и ще ги обучава и възпитава!
ptj написа:Задачите са елементарни и трябва буквално да се интерпретират някои определения. Не са необходими никакви 30 лекции.
Ще опитам да намеря време за тях утре вечер , защото е късно, а утре съм на работа.
П.П. Колко са сложни може да съдиш от факта, че всичко необходимо за първата, го знам от времето когато бях ученик в 5-ти или 6-ти клас.
toothless написа:Там висша математика не присъства. !
Гост написа:toothless написа:Там висша математика не присъства. !
Това е теория на множествата,а не висша математика и е необходимо да се знае за да се преподава в детска градина.Най добре е да прочетете малко,за да ви е по лесно.Някой ще реши,но това ви помага само за изпита.А после как ще се справяте?
Гост написа:
Добре може ли да ми обясните в образованието в детска градина, къде и как присъства тази теория на множествата.
ptj написа:Съжалявам, но си промених мнението.![]()
Факта, че казвате, че няма смисъл да учите нещо, за мен е достъчен да се откажа от намерението си да пиша макар и елементарни решения.
Едно е да си тъп, друго е да си мързелив,а пък е трето и четвърто да си тарикат...
Имате още много да учите, не само математика...
Гост написа:Гост написа:
Добре може ли да ми обясните в образованието в детска градина, къде и как присъства тази теория на множествата.
Съставяне и решаване на логически задачи,които в детските градини са ИГРИ ,които развиват логическото мислене на децата
Гост написа:
Освен ,че сте големи разбирачи, за друго не ставате.
Гост написа:ptj написа:...10 човека обяснявате колко са лесни, един не ги реши, което очевидно само по себе си, показва колко е "лесно"...
Регистрирани потребители: Google [Bot]