Здравеите извинявам се за моита задача-въпрос но ми е адски нуждна да е разбера и се надявам някои да ми е обясни като на 5 годишно дете

че съм зле по математика а фразата "теория на вероятностите" ми звучи доста сложно и плашещо.Обеден съм че няма да мога да е обясня както трябва за това ще ви дам сайта от кадето съм е видял
http://www.igrach.com/HoldemProbabilities.aspx . За тези който си нямат никаква представа от покер ще обясня а сигорно няма да има значение дали съм обяснявал или не. ФЛОП се наричат първите 3 карти които се раздават на масата ТЪРН е 4-тата карта а РИВЪР е 5-тата карта.А ето го и въпроса. Значи първия пример го разбирам как се стига до числото 32 . 2.4=8 8.4=32 но другите ни най малко как се стигнаха до числото 16.Мисля че и него разбрах туко що

. горе имаше 2 начина да се стигне до печеливша ръка а тука има само един начин.А тука има само един търси се 7-ца и се получава 1.4=4 4.4=16 . Не разбирам долното,имам нужда от още една 3-ка да направя сет 3-ки. и как се стига до извода че имам 8% да хвана още една тройка като имам 2 лични.Смятам го по 2-рия начин и ми излиза 16% а не-8% както пише там.А за последното си нямам ни най-малка представа. Извинчвам се че не се съобразих да напиша точно какви са картите и се налага да влизате във сайта

. Ако ми помогнете ще съм сигорно човека който ви е най благодарен в този сайт.