Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Помощ ИЗПИТ ДМ

Помощ ИЗПИТ ДМ

Мнениеот Adosa » 19 Яну 2022, 14:04

Здравейте търся,някой който може да ми реши изпита по Диск.математика.Моля,който може да се свърже с мен на лично!Благодаря,предварително!
Adosa
Нов

Рейтинг: 0

Re: Помощ ИЗПИТ ДМ

Мнениеот peyo » 24 Яну 2022, 09:35

Adosa написа:Здравейте търся,някой който може да ми реши изпита по Диск.математика.Моля,който може да се свърже с мен на лично!Благодаря,предварително!

Сега се сетих, че ако изпитите са отдалечени от в къщи, то вече е много по-лесно да се мами на изпити! Преди измамниците трябваше да си правят фалшиви документи, а сега е много по-лесно сигурно. Интересно какъв ефект ще има това и дали ще има въобще?! Може би броя на студентите завършващи по-бързо малко ще се увеличи и малко повече дипломи ще бъдат дадени на хора които не ги заслужават.
peyo
Математик

Рейтинг: 663

Re: Помощ ИЗПИТ ДМ

Мнениеот Adosa » 25 Яну 2022, 12:08

peyo написа:
Adosa написа:Здравейте търся,някой който може да ми реши изпита по Диск.математика.Моля,който може да се свърже с мен на лично!Благодаря,предварително!

Сега се сетих, че ако изпитите са отдалечени от в къщи, то вече е много по-лесно да се мами на изпити! Преди измамниците трябваше да си правят фалшиви документи, а сега е много по-лесно сигурно. Интересно какъв ефект ще има това и дали ще има въобще?! Може би броя на студентите завършващи по-бързо малко ще се увеличи и малко повече дипломи ще бъдат дадени на хора които не ги заслужават.

Добре,не оспорвам факта,но когато човек се опитва да свързва двата края и няма почти никакво време как да стане ?
Adosa
Нов

Рейтинг: 0

Назад към Дискретната математика