Xixibg написа:Вярно е
Но трябва да се опитваш да решаваш задачите по най-лекият начин(с най-малко доказателства),защото ако ти дадат по-сериозна задача може да не ти стигне времето ,а и разглеждайки повече неща увеличаваш шанса за грешка
Xixibg написа:Госпожо Симеонова,
Дайте и Вие някои съвет
ganka simeonova написа:Xixibg написа:Госпожо Симеонова,
Дайте и Вие някои съвет
Хихи, малко спам...два дена оформям срочни оценки, разправям се като класен с родители, освен това тази вечер пуснах няколко поста, ... изтощена съм:) Повярвай:) Когато мога, ще пиша, но рецептата е яко решаване на задачи. Дори е хубаво и полезно, когато човек гледа решени вече задачи. Аз самата се уча от хубавите решения:)
koncara написа:Благодаря много за съветите. Със сигурност ще ми бъдат полезни. Но в моя случай искам нещата да бъдат ясно подредени и разбрани от моя страна. Затова предпочитам всичко да бъде изписано. И аз мога да реша задачата бързо и лесно само с разсъждения, но искам всичко да е изписано от-до. С две думи по дълго, но по - разбираемо.
ganka simeonova написа:Xixibg написа:Госпожо Симеонова,
Дайте и Вие някои съвет
Хихи, малко спам...два дена оформям срочни оценки, разправям се като класен с родители, освен това тази вечер пуснах няколко поста, ... изтощена съм:) Повярвай:) Когато мога, ще пиша, но рецептата е яко решаване на задачи. Дори е хубаво и полезно, когато човек гледа решени вече задачи. Аз самата се уча от хубавите решения:)
koncara написа:Искам решенията ми да бъдат с точни факти и доказателства, не с догадки и предположения. Затова когато нещо не ми се връзва, връщам се отначало, пробвам пак и ако нещо не се получава или не ми е ясно, кое как става, питам тук добрите хора като вас, които дават от своите знания и умения и помагат.
Xixibg написа:Попитали англичанина , французина и математика какво предпочитат "жена или любовница"
Англичанинът...... Жената разбира се.
Французинът........Жената ми е омръзнала , искам любовница.
Математикът........И двете .....На жената казвам ,че съм при любовницата , на любовницата че съм при жената , а аз се скривам и решавам задачи![]()
![]()
Регистрирани потребители: Google [Bot]