Прикачвам файл със задачите! Благодаря предварително:))
Knowledge Greedy написа:Нямах възможност да отворя файл с разширение docx. Ще се обадя щом го направя.
Гост написа:Помолих за помощ, вие се гаврите..
За да съм писала, значи не мога да ги реша, колкото и да се ровя из сайтове и теории.
drago написа:Мисля, че ти се гавриш! Вместо да свиеш малко знамената, тъй като не си положила усилия да научиш някои рутинни неща, то някак излиза, че човек трабва да се почувства неудобно заради това, че не ти е угодил да ти напише наготово решенията. Нима не разбираш, че проблемът е в теб, а не някъде другаде!
Не аз съм писал поста по-горе (за 50-те лв.), и не одобрявам такива търговии, но пък пред алтернативата някой да ти напише нещата наготово, по добре е да изкара някой лев.
drago написа:...knowledge greedy: за да не можеш да четеш docx, значи караш още с office 2003, и вероятно с XP. Дали не е по-добре да ъпгрейднеш хардуера(и софтуера). ..
Между другото има конвертор (някъде в сайта на MS) за файлове създадени с office 2007 и нагоре и office 2003, потърси в гугъл и го свали, ще отваряш docx ( и xlsx ) файлове директно в office 2003.
Регистрирани потребители: Google [Bot]