Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

курсова работа

Теми без категория

курсова работа

Мнениеот Гост » 02 Дек 2014, 18:54

Здравейте! Имам курсова работа по висша математика. Искам, ако можете да ми помогнете с 6 задачки, бих била много благодарна, защото имам навика да си ги измислям както си искам, а са ми важни точките. :)))

Прикачвам файл със задачите! Благодаря предварително:))
Прикачени файлове
zadachi.docx
курсова работа
(20.58 KiB) 110 пъти
Гост

Re: курсова работа

Мнениеот MENKA » 02 Дек 2014, 19:32

Задачите са решими.Почетете малко повечко теориа.Дори за екстремумите на функции с 2 променливи има подробно решени задачи в интернет.За границата прилагате Лопитал.
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот Гост » 02 Дек 2014, 22:38

50 leva i si gotova.
Гост

Мнениеот Гост » 03 Дек 2014, 17:46

Помолих за помощ, вие се гаврите..
За да съм писала, значи не мога да ги реша, колкото и да се ровя из сайтове и теории.
Гост

Мнениеот Knowledge Greedy » 03 Дек 2014, 19:05

Нямах възможност да отворя файл с разширение docx. Ще се обадя щом го направя.
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Мнениеот Гост » 03 Дек 2014, 19:34

Knowledge Greedy написа:Нямах възможност да отворя файл с разширение docx. Ще се обадя щом го направя.

Трябват ми до другата сряда. Ще съм много благодарна, ако ми помогнеш.
Гост

Мнениеот drago » 03 Дек 2014, 21:53

Гост написа:Помолих за помощ, вие се гаврите..
За да съм писала, значи не мога да ги реша, колкото и да се ровя из сайтове и теории.

Мисля, че ти се гавриш! Вместо да свиеш малко знамената, тъй като не си положила усилия да научиш някои рутинни неща, то някак излиза, че човек трабва да се почувства неудобно заради това, че не ти е угодил да ти напише наготово решенията. Нима не разбираш, че проблемът е в теб, а не някъде другаде!
Не аз съм писал поста по-горе (за 50-те лв.), и не одобрявам такива търговии, но пък пред алтернативата някой да ти напише нещата наготово, по добре е да изкара някой лев.
@knowledge greedy: за да не можеш да четеш docx, значи караш още с office 2003, и вероятно с XP. Дали не е по-добре да ъпгрейднеш хардуера(и софтуера). За това в магазина искат пари, нали, и колкото и да се тръшкаш че се гаврят с теб, номерът няма да мине!
Между другото има конвертор (някъде в сайта на MS) за файлове създадени с office 2007 и нагоре и office 2003, потърси в гугъл и го свали, ще отваряш docx ( и xlsx ) файлове директно в office 2003.
drago
Математик

Рейтинг: 517

Мнениеот Гост » 03 Дек 2014, 22:06

drago написа:Мисля, че ти се гавриш! Вместо да свиеш малко знамената, тъй като не си положила усилия да научиш някои рутинни неща, то някак излиза, че човек трабва да се почувства неудобно заради това, че не ти е угодил да ти напише наготово решенията. Нима не разбираш, че проблемът е в теб, а не някъде другаде!
Не аз съм писал поста по-горе (за 50-те лв.), и не одобрявам такива търговии, но пък пред алтернативата някой да ти напише нещата наготово, по добре е да изкара някой лев.

Не беше необходимо да ме нападаш! Никой не ми е длъжен за нищо, но пък в крайна сметка за какво е този форум- не е ли, за да поискаш помощ, без насреща да срещнеш агресивно поведение??
Да, не мога да ги реша задачите, пробвах се, трудно ми е да ги извеждам до табличен вид, оттам нататък нямам проблем. Не знам как да ги започна, за това поисках помощ.

Не видях в други постове такова поведения. Който е помолил за помощ- са му помогнали/ решили, ако се наложи. Не разбрах какъв ти е проблема..
Гост

Мнениеот Knowledge Greedy » 03 Дек 2014, 22:50

drago написа:...knowledge greedy: за да не можеш да четеш docx, значи караш още с office 2003, и вероятно с XP. Дали не е по-добре да ъпгрейднеш хардуера(и софтуера). ..
Между другото има конвертор (някъде в сайта на MS) за файлове създадени с office 2007 и нагоре и office 2003, потърси в гугъл и го свали, ще отваряш docx ( и xlsx ) файлове директно в office 2003.

Благодаря, Драго! Точно позна. :D Просто карам компа на доизживяване, още малко - докато издържи. На работа ползвам по-нови и разбира се с по-нов Офис.

Относно помощта. Не винаги помагам. Понякога се забавям. Старая се да помогна поне с малко така, че човек сам да продължи. Понякога се получава много подробно и някои не могат да го оценят като количество труд, а да не говорим за разбирането.
Най-добре е ако се получи диалог по проблема и дори дискусия. За съжаление все по-рядко става това.
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Мнениеот Гост » 04 Дек 2014, 07:25

заради дискусията намалявам на 45 лв.
Гост

Мнениеот MENKA » 04 Дек 2014, 22:16

Аз пък увеличавам-145 лв. и ги имаш утре до 12 часа.Само ми дай мейл да ти напиша моя айбан,после плащаш и ми връщаш сканирано на моя мейл платежното.Тогава ти пращам задачите.ОК? :D :lol: :roll:
MENKA
Математиката ми е страст

Мнениеот MENKA » 07 Дек 2014, 21:26

Май няма да ми пратиш мейла си.Може и с пощенски запис,ако искаш.Утре и без това ще ходя до пощата в Костинброд,за да пусна писма.Давай телеграфически до поискване,гр. Костинброд 2230,Софийска област,до Менка.
MENKA
Математиката ми е страст

Назад към Висша математика