Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

khan academy, конспект по вм

Теми без категория

khan academy, конспект по вм

Мнениеот Гост » 28 Ное 2019, 19:18

Здравейте! (съвсем на бързо) Това е конспекта ми по математика: (1) https://prnt.sc/q3fyr1 (2) https://prnt.sc/q3fzns (3) https://prnt.sc/q3g0h1 Аз като цяло съм много зле с математиката, но благодарение на khan academy на на първият колоквиум изкарах 3-ка, проблема е там, че съм толкова зле с математиката, че даже не мога да разбера кои раздели от khan academy да изглам за да науча темите от конспекта. (а другият колоквиум наближава). За да намирам разделите по принцип търся някоя ключова дума (като "лопитал" например) и като намеря съвпадение в някой клип, гледам целият раздел от който е клипа, но не винаги намирам съвпадения.

Ще е супер ако някой, който разбира от математика погледне темите в конспекта и ми каже кои раздели или килпове от математиката в khan academy трябва да изгледам за да ги науча. Това ще ми спести много време и нерви. :)

Поздрави!
Гост

Re: khan academy, конспект по вм

Мнениеот Gruicho » 29 Ное 2019, 00:48

Първо - Маркиз Гийом Франсоа дьо Лопитал (на френски: Guillaume François de l'Hôpital) е френски учен, математик, член на Парижката академия на науките и името му се пише с ГЛАВНА буква: Лопитал!
Второ - математика само от клипове НЕ СЕ УЧИ!!!
Скрит текст: покажи
... и трето: Зле си не само с математиката,но и с граматиката :lol:
Gruicho
Нов

Рейтинг: 80

Мнениеот Гост » 29 Ное 2019, 19:05

Обърни се към лекторите ти по математика, виждам, че khan academy е в литературата, което означава, че те ще знаят кои раздели и видоуроци отговарят на темите в конспекта.

п.с Когато имаш някакви въпроси или проблеми с ученето се обърни към преподавателите си, те най-вероятно с удоволствие ще ти помогнат, все пак това им е работата. Не очаквай помощ от някакви фанатизирани комплексари по форумите, те най-много да те нахейтят, проверявайки си по 10 пъти правописа. На тях тва им е един от малкото източници на позитивни емоции. Тъжна работа...
Гост

Мнениеот Гост » 29 Ное 2019, 22:18

Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак :lol:
Гост написа:Обърни се към лекторите ти по математика, виждам, че khan academy е в литературата, което означава, че те ще знаят кои раздели и видоуроци отговарят на темите в конспекта.

п.с Когато имаш някакви въпроси или проблеми с ученето се обърни към преподавателите си, те най-вероятно с удоволствие ще ти помогнат, все пак това им е работата. Не очаквай помощ от някакви фанатизирани комплексари по форумите, те най-много да те нахейтят, проверявайки си по 10 пъти правописа. На тях тва им е един от малкото източници на позитивни емоции. Тъжна работа...

... Весела работа! :D
Важното е зеленото :mrgreen:
Гост

Назад към Висша математика