Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

геометрия търся човек срещу заплащане.

Теми без категория

геометрия търся човек срещу заплащане.

Мнениеот georgi777 » 19 Фев 2019, 15:57

здравейте хора от доста години ме мъчи един изпит който немога да взема и все попадам на хора които ме лъжат и след това не ми помагат. тази събота имам изпит от 10:00 часа ,търся човек който ще ми реши 3 задачи,по геометрия в деня на изпита,качила съм файл, с примерни задачи който иска да разгледа ,подобни ще бъдат на изпита,пари предварително не пращам патила сам си хиляди пъти,който е съгласен нека остави номера си и аз ще се обадя, моля да пишат само сериозни хора !!!!!
Прикачени файлове
Kursova_Zad_2017.pdf
(259.35 KiB) 220 пъти
georgi777
Нов

Рейтинг: 0

Re: геометрия търся човек срещу заплащане.

Мнениеот Гост » 19 Фев 2019, 17:43

Ухаа.! :D Това са доста пари! 8-)
Гост

Мнениеот aifC » 19 Фев 2019, 20:17

Някой май иска да завърши, но Геометрията го мъчи.
На теория няма разлика между теорията и практиката. Но на практика има.
Аватар
aifC
Напреднал

Рейтинг: 249

Мнениеот KOPMOPAH » 20 Фев 2019, 01:03

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:

- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

И пак се загледа подир каруцата.

Ако на Моканина georgi777 му беше казал "...патила сам си хиляди пъти..." сигурно мълчаливо щеше да се прободе със шилото. Дано се намерят и "пишат само сериозни хора !!!!!"
Скрит текст: покажи
Малко ли тъпанари завършват на чужд гръб... :lol: :lol: :lol:
Намерете [tex]\lim_{n \to \infty}sin(2\pi e n!)[/tex]

Не бъркай очевидното с вярното! Очевидно е, че Слънцето обикаля Земята, ама не е вярно...
Когато се чудиш как да постъпиш, постъпи както трябва!
Аватар
KOPMOPAH
Математик

Рейтинг: 3157

Мнениеот georgi777 » 20 Фев 2019, 08:06

вие лаещите сте същите като мен
georgi777
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот S.B. » 20 Фев 2019, 09:12

georgi777 написа:вие лаещите сте същите като мен

Лаещи? До тук не срещнах нито едно "лаещо" мнение!
Сега ще ти кажа моето мнение.Не е задължително всички да имат висше образование!!Има толкова много професии и занаяти,за които не е нужна геометрия или въобще математика!Обръщайки се към този форум,ти явно нямаш и понятие,че математиката е религия,а математиците са служители в храма на тази религия!Но това е точно толкова непонятно за хора като теб,колкото и геометрията!!
За математиката е нужен талант,а таланта се дава от Бог!Математиката не е търговия!Но хора като теб не могат да разберат това...
Най добре е да смениш попрището докато е време!
Никой любовен роман не е разплакал толкова много хора,колкото учебникът по математика.
Ако нещо мърда - това е биология,ако мирише -това е химия,ако има сила - това е физика,а ако нищо не разбираш - това е математика
Аватар
S.B.
Математик

Рейтинг: 5324

Мнениеот Sup3rlum » 20 Фев 2019, 15:19

georgi777 написа:здравейте хора от доста години ме мъчи един изпит който немога да взема и все попадам на хора които ме лъжат и след това не ми помагат. тази събота имам изпит от 10:00 часа ,търся човек който ще ми реши 3 задачи,по геометрия в деня на изпита,качила съм файл, с примерни задачи който иска да разгледа ,подобни ще бъдат на изпита,пари предварително не пращам патила сам си хиляди пъти,който е съгласен нека остави номера си и аз ще се обадя, моля да пишат само сериозни хора !!!!!

:D :D Едно нещо не мога да разбера - даваш пари за които си работил(а) за да можеш да излъжеш че имаш легитимни познания. И каква е ползата като в крайна сметка ги нямаш? Това което съм разбрал е, че който лъже другите, лъже себе си. Напреднал или новак, ако искаш да си завършиш геометрията, ще седиш и ще чепкаш докато не стане номера. Варианта да бачкаш/заемаш и да плащаш за фалшиви резултати в моите очи е пагубна инвестиция. Ама аз кво знам :D
Sup3rlum
Фен на форума

Рейтинг: 347

Назад към Висша математика